V&W the Game

We willen graag veel meer mensen zoals jij! Daarom hebben we V&W the Game bedacht. Jij bent in dit spel de belangrijkste Ambassador van V&W en verdient elke keer punten: als jij een nieuwe collega aanbrengt, maar ook voor alle verdere stappen in het welkomstproces!
Iedere keer als één van jouw recruits aan de slag is, krijg jij ook punten. Alle punten spelen levels vrij: aan elk level hangt een mooi cadeau!

Het leukste aan V&W The Game is dat je elk kwartaal kan strijden om Ambassador periode-kampioen te worden. Ook de 2 runner-ups hebben prijs! Jij kan meespelen door de app te downloaden in de App Store of in Google Play (je vindt de app onder: V&W Ambassadors). Je logt in met je gegevens van PoolmanagerWeb en bent meteen klaar om van start te gaan!

        

Hoe werkt het dan?

Stap 1: Je kunt inloggen

Stap 2: Als je een leuke ‘Recruit’ hebt gevonden, open je de app, druk je op de ‘+’ en vul je de gegevens in van deze nieuwe V&W’er. Je kunt ook nog een leuke foto samen maken.

Stap 3: Check! Je punten stromen binnen!

Stap 4: Elk kwartaal roepen we de periode kampioenen uit! Je ziet je eigen status in het leaderboard.

 

Waar doe je het voor?

Bij V&W The Game draait het om het aanbrengen (recruiten) van mensen die jij ziet zitten voor V&W en de prestaties die zij leveren in ons team. En daar krijg je punten voor. Concreet betekent dit dat de puntenteller begint te lopen zodra je iemand aandraagt. Jouw recruit blijft vervolgens punten opleveren tot 3 jaar na inschrijving. Je krijgt punten op allerlei manieren en dat houden we allemaal mooi bij in de V&W Ambassador App. In je activiteitenscherm kan je namelijk precies volgen welke punten je waarvoor hebt verdiend.

Zo krijg je bijvoorbeeld punten voor het hele welkomstproces. V&W noemt dat de 2 months of fame. Zo krijg je punten voor de intake, maar ook voor de trainingen en de eerste paar werkafspraken.
Daarnaast ontvang je ook punten voor elke keer dat één van jouw nieuwe recruits heeft gewerkt. Dat kan dus lekker snel oplopen! Er zijn speciale achievements die je kunt unlocken en dat telt flink op.

Iedere keer als jij het volgende level vrijspeelt krijg je bericht wanneer je de prijs op kunt halen. Hoe hoger het level hoe gekker de prijzen. Het zal je verbazen hoe gemakkelijk de eerste levels te bereiken zijn! Via onze social media kanalen houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en nieuwe prijzen! Mocht je liever cash willen dan kunnen we je 50% van de waarde bij je bruto loon optellen.

 

 

Rules of the game: Natuurlijk zijn er ook een paar regels om de boel gladjes te laten verlopen

Met stip op 1! V&W verwacht dat jij recruits aanbrengt die minstens zo leuk zijn als jij!

2. Ambassadors behoren gepast om te gaan met de data die zij ontvangen ten behoeve van V&W The Game

3. V&W houdt het recht om de game (tijdelijk) stop te zetten

4. V&W houdt het recht om jouw recruit toch af te wijzen

5. Punten die zijn uitgegeven voor een recruit die niet zijn 2 Months of Fame afmaakt worden ingetrokken

6. De rewards wisselen van tijd tot tijd en er kunnen geen rechten aan worden ontleend

 

 

Klaar om de strijd aan te gaan met jouw collega’s en de eerste plaats in te nemen op het leaderboard? Mooi! Elk kwartaal krijgen de Ambassadors die op dat moment op goud (1e plek), zilver (2e plek) en brons (3e plek) staan, hun prijs en start het leaderboard opnieuw voor twee maanden. En dit doen we twee keer, namelijk voor de leaderboard winnaars van Rotterdam & Den Haag en voor de Leaderboard winnaars van Amsterdam & Utrecht. Dubbel kans op gaven prijzen dus! 

Heb jij nog vragen over the Game? Of opmerkingen, of suggesties, of gewoon wat gezelligs? Dat mag allemaal naar Sanne! Je kunt haar bereiken via srooijakkers@venw.com

Logo ABN-Amro Open
Logo Albron rood
Logo Amerpodia
Logo-awakenings
Logo-Beurs-van-Berlage
Logo-Bremer
Logo CHIO Rotterdam
Logo Compass Group
Logo Famous Flavours
Logo-G14
Logo-Gastvrij-Rotterdam
thumbnail_Logo Gault & Millau 1
Logo-Genootschap-van-Eventmanagers
Logo-Hermitage-Amsterdam140
Logo Hutten
Logo Koninklijk-theater-carre
logo_lavie_catering
van-der-linde-300×147
Logo-Ma-Guise
MaisonvandenBoer2012_Logo-POS1
Logo-Maitre-Frederic
Logo MPS
postillion
RAI-Amsterdam
Logo-Rotterdam-Ahoy
Logo RCC
Group 1
scheepvaart-logo-nieuw
Logo-Sparta
Logo Sophiahof
SS-Rotterdam
Logo Speedo Rotterdam
the-hague-logo
unique-venues
socioteit-de-witte
world-forum-nieuwpng
vermaat-logo-nieuw-2
zesdaagse
Group 1 (1)